Buat para wanita, mungkin ada yang terfikir untuk membeli barang kemas baru seperti gelang tangan, rantai leher, subang ataupon cincin. Tak kurang juga ada yang sudah mula ke kedai emas untuk mencuci barang kemas agar kekal berkilau.

Dibawah ini admin kongsi panduan yang jimat (DIY) cara mencuci dan mengilatkan barang kemas dari rumah sahaja.

Tips jimat ini sudah pasti membuatkan suami anda senyum lebar. Tuan puan boleh ikuti salah satu dari 4 petua dibawah ini ye.

1

 

.

 

2

 

.

 

3

.

 

4

 

.

 

SYILING EMAS HARIMAU 5gram MINT GOLD DENGAN KUALITI TINGGI

.

 

 

5

.

 

Kami berharap semoga artikel ini memberi manfaat kepada kita semua. Jangan lupa untuk SHARE supaya lebih ramai yang tahu dan mendapat ilmu ini. Terima kasih.

 

.

6 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB DAPATKAN BUKU EMAS INI

Buku berkaitan simpanan dan pelaburan emas dah ada ni. Khas untuk anda semua yang;

Ingin menambah ilmu sebelum berjinak-jinak dengan emas dan;

🔥Malu nak tanya bab emas
🔥Malu nak beli emas
🔥Malu nak simpan emas
🔥Malu nak pajak emas
🔥Malu nak jual emas

 

Jangan jadikan malu sebagai penghalang u oll nak pusing modal bisnes dengan emas.

Jangan pula jadikan malu sesat jalan tu sebagai asbab utama u oll tersontot sebelum sampai masanya.

Jadi sebelum u oll dikira ketinggalan zaman, atau sesat kat tengah jalan. DAPATKAN SEBUAH, PERCUMA PENGEPOSAN

Dan click je link ni kalau nak order
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182750478&text=BUKUEMAS%20

.

Apa kata individu yang berada di dalam industri emas dan pendidikan berkenaan buku ini?

.

SYILING EMAS SEBAGAI SIMPANAN, PELABURAN DAN INSURANS

Salah satu cara untuk kita berdisplin dalam menyimpan adalah dengan menjadikan syiling emas sebagai salah satu potfolio simpanan. Telah ramai dari kita yang gagal menyimpan dalam bentuk wang tunai. Sebagai contoh, jika hari ini kita mula menyimpan RM200 di dalam poket atau di dalam bank, kebarangkalian besar nilai RM200 tersebut akan berbaki RM2 sahaja di penghujung bulan.

Salah satu faktornya adalah kerana terdapat pelbagai kemudahan yang boleh digunakan untuk kita berbelanja wang tunai tersebut seperti transaksi online (m2u, cimbcliks,etc), mesin ATM di serata tempat dan sebagainya. Jadi, emas adalah penyelesai masalah tersebut.

Jika hari ini kita menyimpan 1g emas, insyaAllah pada penghujung bulan kita masih lagi memiliki emas dengan berat 1g tersebut. Bayangkan jika kita mula menyimpan dari hari ini setiap bulan. Makanya setiap tahu paling minima kita sudah mempunyai emas dengan jumlah berat 12g.

 

Untuk jangka masa panjang, harga emas sentiasa meningkat. Sehingga kini, harga emas telah pon meningkat 500% semenjak wang tunai tidak lagi disandarkan kepada emas. Dan harga emas akan terus sahaja meningkat kerana ia adalah safe haven asset. Bilamana berlaku ketidaktentuan ekonomi mahupon peperangan, para pelabur akan cepat-cepat mengumpul emas sebagai pelindung kewangan dan kekayaan masing-masing.

Oleh itu, bertindak sekarang!

 

.

 

Ingin mulakan simpanan emas  1 gram?

KLIK UNTUK WHATSAPP KAMI atau

Kongsikan link channel telegram ini kepada orang lain. Agar lebih ramai dapat manfaat untuk perkongsian EMAS & TIPS KEWANGAN

Join CHANNEL TELEGRAM UNTUK MAKLUMAT SEMASA EMAS
(https://t.me/MaklumatEmas)

PELBAGAI REKAAN SYILING EMAS HMG & CERTIFICATE

Hubungi EJEN berhampiran anda

.

HARGA EMAS

Harga syiling emas Harimau Mint Gold dikemasikini setiap 30 minit sejajar dengan harga emas pasaran dunia. Anda boleh lihat harga syiling emas HMG pelanggan disebelah kanan website. Manakala, bagi harga ejen, anda dikehendaki untuk login ke dalam sistem.

.

PENERAJU SYILING EMAS MALAYSIA
www.harimaumintgold.my
Premium | Exclusive | High Taste | Perceive Value | Limited | Collectable | Proof Coin

Sekiranya berminat untuk mengetahu lebih lanjut berkenaan produk syiling emas HMG, tuan puan boleh hubungi EJEN berhampiran  atau boleh juga hubungi ADMIN HMG.