Sudah ramai dari kita yang celik emas. Semakin ramai juga yang tahu betapa pentingnya simpanan emas sebagai pelindung kekayaan . Malahan ada yang menjadikan emas sebagai simpanan. Tidak kurang juga semakin ramai yang mula berjinak-jinak sebagai PENIAGA dan PELABUR emas.

Masalah utama yang mengekang atau membantutkan kita dari terus konsisten dengan emas adalah ILMU. Sudah pasti apabila kita ingin bermula dengan sesuatu perkara baru, kita mahu mendapatkan maklumat. Begitu juga emas.

 

Betul bukan?

 

Berikut adalah soalan lazim yang sentiasa di ajukan oleh pelanggan kepada saya.

 

.

 

“Kenapa ko beria promote emas”

“Apa, penting sangat ke simpan emas?”

“Bro, last-last ko pakai duit kertas juga. Kah kah!”

“Boleh buat duit ke?”

“Dekat mana aku nak dapat info emas yang centralise, yang infonya tersusun tanpa perlu aku google. Sebab google ni tak tersusun”

“Bagaimana nak buat duit dengan emas ni?”

“Boleh kaya ke simpan emas?”

“Macam mana nak kenal emas ni betul atau tidak?”

.

 

Persoalan demi persoalan bermain di minda kita berkenaan logam kuning tersebut.

Namun kini, hampir semuanya terjawab dengan terbitnya buku sulung keluaran HMG.

 

STOP!

.

Buku ini menjawab segala persoalan yang bermain di minda anda!

.

 

Buku “EMAS – Menyelongkar Rahsia Kekayaan dengan Emas” ini mendedahkan bagaimanan untuk memulakan langkah anda step by step dalam menjana income dari emas. Dalam buku ini kami selogkar bab emas dalam Bahasa yang paling mudah untuk semua peringkat umur fahami.

Persoalan demi persoalan bermain di minda kita berkenaan logam kuning tersebut.

Namun kini, hampir semuanya terjawab didalam BUKU INI.

.

===========
INFO PRODUK
===========
.

(+) Sejarah emas dan wang fiat dan kenapa emas wajib dijadikan sebagai salah satu potfolio simpanan dan pelaburan

(+)Rahsia bagaimana buat untung dengan emas untuk jangakamasa pendek, pertengahan dan panjang

(+)Empat jenis profil sama ada penyimpan, peniaga, pelabur atau pengumpul. Profil ini akan membantu anda di profil yang mana

(+) Bagaimana kita hendak MANFAATKAN emas dalam kehidupan harian kita

(+) Kenali jenis, ketulenan dan warna emas

(+) TIPS menyimpan emas secara konsisten serta panduan membeli emas yang betul untuk elak emas palsu

(+) Bagaimana meningkatkan keuntungan dengan teknik PURATA HARGA, Fungsi AR-RAHNU dan cara mengira dan tentukan SUSUT NILAI

(+) Mana lebih untung? Barang Kemas atau Gold Coin/Bar

(+) Bagaimana hendak mulakan langkah pertama dengan emas?
Sama ada anda part time ke full time, buku ini wajib anda dapatkan senaskah untuk lebih memahami berkenaan emas

.

“Terbaik. Buku ini dalam Bahasa Melayu. Mudah nak faham. Cara penerangannya adalah amat santai dan ringan”, Afizan 013-3905285

.

“Dulu asyik nak kena google je. Tapi infonya tak teratur. Banyak pula dalam Bahasa Inggeris. Jadi susah nak faham dan sebenarnya tak tahu nak mula dari apa. Dengan buku ini, kini saya faham dan bermula dari apa dan dari mana” Puan Alina 012-5897877

.

Harga sebenar RM138. TUNGGU!
Tapi sekarang ada PROMO 50% diskaun + PERCUMA Key Chain + PERCUMA PENGHANTARAN

.

CEPAT SEBELUM SOLD OUT!

.

 

Untuk tempahan, boleh klik link whatsapp dibawah
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182750478&text=BUKUEMAS

.

 

Apa kata mereka di dalam industri emas dan pendidikan berkenaan buku ini?

 

.

 

Harga sebenar RM138. TUNGGU!
Tapi sekarang ada PROMO 50% diskaun + PERCUMA Key Chain + PERCUMA PENGHANTARAN

 

.

Apa pula kata PENULIS BUKU INI @ FOUNDER Harimau Mint Gold

 

Untuk tempahan, boleh klik link whatsapp dibawah
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182750478&text=BUKUEMAS

 

.

Apa kata mereka En Adam?

 

.

 

Beli Emas dengan Ilmu

 

.

Maklumat emas dalam satu naskah tanpa anda perlu lompat lompat cari maklumat di Google

 

.

Elak anda dari mengantuk semasa baca buku

 

Untuk tempahan, boleh klik link whatsapp dibawah
https://api.whatsapp.com/send?phone=60182750478&text=BUKUEMAS

Harga sebenar RM138. TUNGGU!
Tapi sekarang ada PROMO 50% diskaun + PERCUMA Key Chain + PERCUMA PENGHANTARAN

 

.

 

KLIK UNTUK WHATSAPP KAMI atau

Kongsikan link channel telegram ini kepada orang lain. Agar lebih ramai dapat manfaat untuk perkongsian EMAS & TIPS KEWANGAN

Join CHANNEL TELEGRAM UNTUK MAKLUMAT SEMASA EMAS
(https://t.me/MaklumatEmas)

PELBAGAI REKAAN SYILING EMAS HMG & CERTIFICATE

Anda juga boleh hubungi EJEN berhampiran anda

.

PENERAJU SYILING EMAS MALAYSIA
www.harimaumintgold.my
Premium | Exclusive | High Taste | Perceive Value | Limited | Collectable | Proof Coin