PESANAN ni. Jangan menyesal kalau tak baca..!

  • Kalau nk beli emas, beli emas fizikal. Jgn beli mcm yg bank jual tu. Beli emas dpt kertas (sijil). Atau beli emas dapat buku akaun. Atau beli emas dapat no digital.
  • Nanti bila “panik ekonomi”, smua nk keluarkan emas dalam masa sama, bank takde stok. Sebab, kalau beli emas dpt kertas, kalian membeli seketul emas beramai-ramai. Faham x ni???

 

CONTOH
Contoh- Bank Clorox ada 1kg emas. Ali beli 1kg emas tu & dpt sijil. Abu pun beli emas kt bank Clorox tu, pun dpt sijil jugak. Ahmad pun mcm tu jugak. Mereka beli emas tu sebagai mid & long term investment. Bila tercetus panic economy, duit kertas dan duit digital takde nilai. Jadi 3 mamat ni pun g bank Clorox td nk ambil emas diorang. Sah² akan berusuh sebab emas yg diorang beli tu tak wujud (atau berkongsi dgn nilai penuh).

Lepas tu, kita pun dpt imagine apa yg akan terjadi….
(BOLEH IMAGINE TAK?)

Ok, penat nk detailkan lagi. Masing² dah besar. Tarik nafas dalam…tengok kiri kanan. Tengok sejarah. Tengok kes yang baru berlaku baru-baru ni. Fikir baik-baik…

Tarik nafas lagi..hembus….fikir lagi sekali baik2….

Beli emas tu, pastikan pegang emas fizikal. Bukan kertas. Bukan sijil. Bukan nombor digital.

P/s : Syiling Emas 2017 minggu hadapan. InsyaAllah 🙂

Layari je www.harimaumintgold.my dan tekan butang subscribe.

MAHU BELI SYILING EMAS FIZIKAL HARIMAU MINT GOLD?

  1. Hubungi ejen kami yang berhampiran anda. Klik link ini ; [EJEN] seterusnya pilih NEGERI anda.
  2. Juga boleh terus hubungi admin kami. Klik link ini ye. [ADMIN HMG]

emas fizikal

 

KAMI JUGA MEMBELI EMAS TERPAKAI DENGAN HARGA TINGGI. BOLEH TUKAR KEPADA WANG TUNAI ATAU KEPADA SYILING EMAS HARIMAU MINT GOLD

 

PENERAJU SYILING EMAS MALAYSIA
www.harimaumintgold.my
Premium | Exclusive | High Taste | Perceive Value | Limited | Collectable | Proof Coin