1 GRAM 1 BULAN, AKHIRNYA BERTUKAR KE DEPOSIT RUMAH IDAMAN 

.

 

Alhamdulillah, sejak terjun dalam dunia emas ni, istiqamah menyimpan paling sikit pun 1 gram 1 bulan. Dapat duit gaji je, terus tukar sebahagian simpanan ke bentuk emas. Saya bermula akhir tahun 2014 sehinggalah sekarang. Berterusan membeli emas untuk dijadikan sebagai simpanan selamat yang sukar bocor.

Awal tahun ini, saya dan isteri berhasrat membeli sebuah rumah yang diidamkan. Tetapi masalahnya, kami terpaksa membayar sedikit deposit untuk pembelian rumah tersebut.

Mana nak cari duit deposit ni tuan-tuan dan puan-puan?? Boleh bagitau saya?? 

“Fikir punya fikir, kami teringat akan simpanan emas kami”

Haaa pandai pun. Bijak tuan-tuan dan puan-puan. Maka, saya dan isteri menggunakan sedikit dari simpanan emas kami untuk dijadikan sebagai deposit rumah idaman kami itu. Rasa sayang tu memang ada, tapi apa nak buat. Nak beli rumah sangat kan? Hehe.. Cairkan sedikit je.. Nanti ganti baru.. Itula gunanya simpan emas ni..

Alhamdulillah, dengan simpan emas ni, takdela duit simpanan tiris.. kalau tak, mana nak cari duit deposit tu kan.. Akhirnya, rumah idaman tersergam indah.. Moga menjadi Rumahku Syurgaku bagi kami sekeluarga..

Sekian dari saya,

Aznan HarimauMint
www.wasap.my/60133110754

Tuan puan boleh klik link whatapp diatas dan mesej personal encik Aznan untuk sebarang pertanyaan atau konsultansi emas percuma

.

Syiling Emas Harimau Mint Gold sempena 60 TAHUN KEMERDEKAAN MALAYSIA.

Berat : 1 gram
Kualiti : Syiling pruf
Ketulenan : Emas 999.9
Jenis : Syiling Emas 2017 V.2
Pengesahan ketulenan : KL Assay (M) Sdn Bhd

.

Klik : PELBAGAI REKAAN SYILING EMAS HMG & CERTIFICATE

 

Hubungi EJEN berhampiran anda

ATAU

WHATSAPP HOTLINE HMG : +60193106304

Klik link Whatsapp dibawah untuk lebih cepat.

https://api.whatsapp.com/send?phone=60193106304 ]

 .

PENERAJU SYILING EMAS MALAYSIA
www.harimaumintgold.my
Premium | Exclusive | High Taste | Perceive Value | Limited | Collectable | Proof Coin